almafoto.blogg.se

Snöö♡

Så härligt att vakna upp till den vita snön idag. Hoppas nu bara att det kommer stanna kvar och komma mer! Aja, sitter nu i bilen påväg till stan, ska fixa några julklappar och lite sånt smått. 
Ha en bra lördag finisar!♡
Bild från i somras, även att jag älskar denna årstid saknar jag faktiskt sommarn också väldigt mycket..


Wihoo♥♥♥

 


Some more pictures...♕

 


Snart redan jul!.

Fy vad tiden har gått fort det senaste! Känns som det nyss var sommar och snart är det redan jul! Älskar den här tiden nu när man börjar plocka fram lite julpynt här och där lite smått. Åh nu fattas bara snön!.
Bilder från weheartit


Gårdagens..

Hade det jättemysit igår! Va med några kompisar o åt o bara tog det lugnt. Vid klockan åtta satte vi oss o kollade på 1D Day, ett sju timmars långt live program med mina favorit killar, så sjukt bra så det inte går att förklara! Idag har jag bara tagit det lugnt. Söndags ångest som alla andra söndagar.. 
Var det några av er som också kollade på 1D day eller vad hittade ni på på eran lördag?
Några härliga från igår!


Tiipss

Hoola bronzer från Benefit
Så grymt bra! Älskar verkligen det att använda till min contour eller bara få lite brunare färg i ansiktet. Dock är det rätt dyrt men så värt det!
Läppstift från Maybelline New York i färgen Feel Pink
Sånt härligt och krämigt läppstift. En superfin färg som ser rätt naturlig ut på läpparna som håller länge. Ett väldigt bra läppstift helt enkelt! 
 


Go Sverige!

Idag har jag bara gått i skolan, sen till tandläkare, hem o plugga, ut o gå en liten sväng o försöka plugga lite till. Nu håller vi tummarna för Sverige o hoppas de vinner!! Puss&Kram
Nånting jag behöver börja tänka på mer känner jag..


Studiedag!

Studiedag idag, så sköönt!! Åkte då o shoppade med en kompis, kika in här senare för att se vad jag köpte. Passade även då på att köpa några julklappar, skönt att redan ha några färdig köpta redan nu så man slipper stressa så sen! Nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen! 
Hoppas ni haft o får en lika härlig dag idag som jag! Pusspuss finisar♡
Tog även lite kort med min lilla Lollo igår så håll utkik för dom framöver:)


Broken✼

 


Efterlängtade helg!

Äntligen helg! Och långhelg dessutom eftersom det är studiedag på måndag!:D 
Imorrn ska jag på konfautflykt så då blir det ingen sovmorgon för mig där!. Men ikväll ska vi till ett par kompisar och bara ta det lugnt, kolla på Sverige-Portugal tror jag det blir bland annat!;) Ha en super fredag sötisar!♡
 


Toooooorsdag..

Vaknade idag och tänkte att det var fredag och blev skitglad sen ba, näää de e torsdag idag... Tar denna veckan aldrig slut?!  Aja, ska nu till praon. Hoppas tiden går snabbt där och jag snabbt kan komma hem. Har massa plugg hemma som jag måste ta tag i.. Usch, orkar verkligen inte!. 
Ha en bra torsdag finisar!♡
 
Sån härlig bild på mig, Emmy o Hilda! 


Längtar efter snön!..

Förlåt att det inte kommit upp mer foton de senaste, himla pissväder förstör ju allting!:( Längtar såå tills de börjar snöa o blir vinter, då lovar jag, då kommer de komma upp mer bilder!!  Julen närmar ju sig med stormsteg och måste verkligen komma ut o försöka hitta några julklappar! Kommer säkert bli lika stressigt i slutet som vanligt, helt rörigt och man vet inte vad som ska till vem!;) Men men, det tar vi då! Nu försöker vi ta en dag i taget(nånting jag verkligen behöver öva på!) Tjenixen så länge!
Bild från förra vintern! O herregud, jag var brunett då!!;) Saknar faktiskt de lite ibland o funderat på om jag ska bleka de lite mörkare nu igen till vintern.. 


Prao!

Halloj! Idag har jag praoat första dagen. Ska göra de hela denna veckan, så kuul! Fast idag var det väl inte jätteskoj, hade inte mycket att göra och mådde inte toppen heller.. Haft en sån huvudvärk hela dagen så det första jag gjorde nu när jag kom hem var att äta o sen stupa rakt i säng! Får försöka vila upp mig tills imorrn;) Men det positiva är att jag inte börjar förräns nio och det betyder att jag får sovmorgon varje dag denna vecka!!:D 
Hoppas ni haft en bra måndag! Puss&Kram
 
 


Farsdag!

Bara en liten snabbis nu. Tagit det lugnt idag och ska nog fortsätta med det;) lite allmän söndagsångest som vanligt.. Firat pappa lite o ska nu till mormor o morfar. Krama era pappor extra mycket idag o ge dom lite extra uppmärksamhet nu när det är farsdag!;)
Hej svejs
 
En härlig bild från i somras på Liseberg me pappa, min lillasyrra o min lilla kusin!:)
 


Slapp dag!

Godmorgon finisar! Har sovit ända tills nu, såå härligt! Ska nu gå ner o fixa mig en stor, god frukost. Sen bara ta det lugnt, får se vad jag hittar på! Så skönt att man inte behöver bry sig om några läxor o inte passa några särskilda tider. Bara ta de som det kommer lite!
Hoppas ni får en toppenlördag! Kraam

 


Foton

 


Torsdag..

Började min dag med sovmorgon, så härligt! Skolan gick rätt snabbt för en gångs skull. Fast vädret är ju sådär, bara trist och mörkt..
Men ikväll är det zumba, så kul! Om ni inte går på det rekommenderar jag det verkligen! Jättekul och särskilt om man går med ett par kompisar! Puss&Kram 
Infinity ∞ 


Höstmys!

Har nu kommit hem efter en lång skoldag och sedan konfa efter det. Ska nu bara sätta mig på mitt rum, tända ljus, kanske kolla på någon film eller serie, plugga lite och bara ta det lugnt! Så skönt. 
Det är det som jag älskar med hösten, tända ljus och bara mysa i soffan eller sängen! 
Kraam♡
Denna bilden blev jag riktigt nöjd med, tycker verkligen det är en sån typiskt höstbild med de fina färgerna! O sedan en grymt fin tjej!


´Tre dagar kvar till helgen!

Har precis kommit hem efter en skön promenad i den kalla höstluften med en kompis! Ska nu sätta mig och skriva klart en skoluppsats som ska in imorgon, blä! Om jag får lite tid över sätter jag mig nog och läser lite ur min bok;) Så mycket mer får jag nog inte gjort idag. Men imorgon är en ny dag, och efter den har redan halva skolveckan gått och då är det bara 2 dagar kvar tills helgen redan! Tiden går nästan för fort ibland...iallafall när man har roligt!;)
Hörs senare, kramisar!<3

 
 


e.l.f.

Beställde lite smink från e.l.f. för ett tag sen med en kompis, och äntligen har det kommit! Är jättenöjd med allt jag beställt och rekommenderar verkligen den sidan om man vill ha smink för bra kvalitet för ett väldigt billigt pris!
 Ett läppstift i färgen Flirtatious och ett ögonsbryns-kit i den mellersta färgen
Ett till läppstift i färgen Rich Red
En concealer borste...
...och en läppstifts pensel