almafoto.blogg.se

Studiedag

Studiedag idag vilket innebar att jag och en kompis åkte iväg för att shoppa lite! Riktigt mysigt att gå på stan när det är snö på marken. Fick med mig lite saker hem vilket kommer upp imorgon. Ikväll ska jag bara mysa i soffan med familjen.  Ha en fortsatt mysig fredag allesammans!:)
Otroligt god sallad på subway som jag tog till lunch


Årets första slalom

Precis kommit hem efter konfan, ska få lite mat i magen och sen ska vi åka till skidbacken för årets första slalom! Åh gud vad jag längtat!! Ska bli så härligt att komma tillbaka till backen igen! Kan knappt bärga mig! Aja, hej svejs så länge:)

Bilder från we heart it


Julklapparna

Detta är då vad jag fick av mina sötisar; En dagbok, ett halsband, en ring och ett armband. Supernöjd och glad över allt!!
I ringen står det Best Friends och för er som inte vet vad det märket som är fram på ringen betyder så betyder det oändlighet elr evighet typ, och alla fick varsin ring så vi har dom som lite "kompisringar" kan man la säga nu;)
I halsbandet står det directioner, velat ha ett sånt här jättelänge så dom känner mig ju väl!;)
 


Tjejdag

Igår hade jag det superdupermysigt men mina älskade vänner! Vi bytte julklappar (lite sent jag vet men nt fått ihop det förräns nu haha, svårt när alla har saker hela tiden..), hade lite minispa med bubbelpool och ansiktsmask m.m, åt väldigt god mat, pratade och skrattade (massor!) och bara myste! Hade det som sagt jätteroligt och mysigt! Så roligt att göra lite såna här saker då och då, särskilt när det är så svårt att hitta tid som passar alla när alla har så mycket att göra nästan hela tiden! Iaf, supermysig dag! (Bilder på vad jag fick kommer upp imorgon)



GRATTIS

Idag fyller min helt fantastiska bästaste vän år! Finns inte ord för hur mycket hon faktiskt betyder för mig! Hon finns alltid där, om det är dag eller natt, kväll eller morgon, om det är mörkt eller ljust, sommar eller vinter, kallt eller varmt, regnigt eller soligt, om det är något litet eller något stort, roligt eller tråkigt, om jag är glad eller ledsen, arg eller lycklig. Hon finns helt enkelt alltid där och vet att jag verkligen alltid kan lita på henne! En riktigt riktigt fantastisk kompis, sån som man bara har några få i livet och så oerhört tacksam att vi träffades! Hoppas du får en toppendag med massor av paket och tårta! Älskar dig min lilla banan!




Fredagsmys

Började min dag med ett litet matteprov kan man säga vilket gick helt okey ändå tyckte jag. Resten av dagen gick också bra och rätt snabbt ändå. Kom hem och sedan gick jag för att fråga om praoplats-vilket inte gick så bra. Tyckte jag hade en så bra plan men där sprack den, nu har jag ingen aning om vart jag vill praoa!? Nu ikväll är det bara jag och mamma hemma vilket innebär mys på hög nivå! Ha en riktigt go fredag sötisar!:)




Vill ha värme nu

Jag älskar vintern-åka slalom, bygga snögubbar, snöbollskrig, åka pulka, julen, allt julpynt, alla tända ljus... Men just nu saknar jag sommaren nåt enormt! Saknar värmen och vill ha den nu! Denna sommar är även första sommaren jag ska försöka få ett sommarjobb så är riktigt nervös för det också! Jag är rätt blyg när det gäller typ sånt och prata och så, men hoppas det kommer gå bra! Positiva tankar! Vet att jag vill ha sommarlov nu men får nöja mig med att det snart är sportlov, skönt med det med ju;)

Saknar när det såg ut som så här


10 bekännelser

• Jag har haft tandställning
 
• Jag oroar mig för nästan allt
 
• Jag är mörkrädd
 
• Min kudde är en utav mina bästa vänner, den finns alltid där haha
 
• Jag har spräckt min mobil 2 ggr nu..(lyckat!)
 
Jag har haft godisförbud två år innan och har det nu igen (fast inte efter varann på raken!;))
 
• Jag älskar att kolla på stjärnorna en stjärnklar natt med morfar och bara drömma mig bort
 
• Jag gillar popcorn mer än godis
 
• Jag har en "moped-vespa", elr vad man ska kalla det, och ska ta det körkortet iår, astaggad!
 
• Jag är INGEN frukostmänniska
 (oredigerad)
 
 
 
 
 


New



 


Kul

Min dag började väldigt bra (not).. Tappade min mobil så den gick sönder, jäääätteeekuuul!...:( 
Syns inte så jättebra på bilden men hela skärmen är iaf spräckt..


TÄVLING

Nu har fina Josefine en tävling på sin blogg. Man kan vinna en valfri Victoria's Secret body mist/body lotion och hon drar FEM vinnare! Tävlingen slutar den 31 januari så skynda in o va me o tävla!  
http://josefines.se/2014/january/tavling-vinn-en-victorias-secret.html#comment


Snö igen..

Vet inte vad jag ska skriva om just nu.. Brukar krypa i fingrarna men helt dött nu, haha. Menmen, nu har det iaf kommit snö igen. Typiskt att det ska komma nu! Jag vill ha snö över jul och nyår sen kan den gärna försvinna enligt mig;) Nä men kul nu ändå så man kan åka slalom, guuuud vad jag saknar det!! Och sen ska jag verkligen försöka komma ut o fota lite mer nu med snön! Det som e så svårt är att det nästan redan är mörkt när man kommer hem ju men får hoppas på att den ligger kvar tills i helgen så jag kan gå ut o fota då!
Ska nu iaf sätta mig med lite plugg och sen ikväll börjar äntligen zumban igen! Så gött haha! Kraam
Humör just nu: Glaaadis


Söndag

Kom precis hem efter en promenad med familjen och ni skulle bara se oss! Efter mindre än halva promenaden började det verkligen illsnöa, asså man fick gå o kolla neråt för annars fick man bara allting i ansiktet så man inte såg något, haha asså rätt kul ändå! Men nu ska jag ta en varm dusch sen varma mig ännu lite till me varmt te,mumma! 
I eftermiddag ska jag nog till ett par kompisar, vet inte riktigt vad vi hittar på men de får vi se:) Ha en fortsatt mysig söndag allesammans!❤
Idag fyller även en av världens snyggaste killar år så ska tänka på honom lite extra idag o får se ifall jag o mina kompisar gör nåt lite extra för det sen;)


We❤it in my heart













Torsdag

Har idag när jag kom hem efter skolan plockat ut nästan allt ur mitt rum nu. Så är jättetomt här förutom min säng och min byrå ;) Så imorgon efter skolan börjar vi äntligen börja måla! Jag är grymt spänd och exalterad på hur det kommer bli och se ut så det bara kryper i hela kroppen på mig! Vill att det ska vara färdigt nu nu nu! Nej nog talat om det, hoppas alla haft en jättebra torsdag!❤


Här är en av mina väggar, satt och kämpade väldigt länge för att få ner alla utan att ta sönder någon, haha


HÅR

Är så sugen på att färga om mitt hår nu igen och få en liten förändring! Men vet inte riktigt till vad.. Är rätt sugen på något sånt här
Färga det brunt, så likt min vanliga hårfärg som möjligt så jag slipper den fula utväxtkanten, och sedan ombre! Men är fortfarande inte riktigt säker.. Vad tycker ni? Ge gärna förslag!:)


Då var det skola igen..

Jahopp.. Där var första skoldagen avklarad! Gick la helt okej, kul att träffa alla kompisar igen men tråkigt att ha massa lektioner som vanligt.. Menmen, nu har den börjat och väldigt snart kommer la alla läxor och prov så man får stressa ihjäl sig och knappast få någon fritid.. Men vi går ju bara 4 veckor tror jag det är och sen är det lov igen! Så får se fram emot det;) 
Ha en fortsatt trevlig onsdag allesammans! 
Saknar sommaren så grymt mycket nu alltså!!


Tisdag

Kom hem för en liten stund sen efter en promenad me lillsis så ska hoppa in och ta en varm dusch nu, Så skönt!
Vaknade klarvaken vid 5 idag! Tänkte gå upp men somnade om istället haha. Vaknade aningen senare än vad jag hade tänkt men får hoppas det går att gå upp imorgon ändå nu när det är skola..;) Usch!, får ont i magen jag bara tänker på att skolan börjar nu imorrn, vill verkligen inte börja redan!! Men ska la bli lite kul att träffa alla kompisar o så med så får fokusera på det istället! Vad har/ska ni göra idag?:)




De senaste dagarna

De här senaste dagarna har jag nästan haft fullt upp. Har i princip varit att jag vaknat och sen direkt iväg, sen när man kommer hem så stupar man rätt ner i sin säng. Fast kul har jag ändå haft måste jag säga!
I lördags: Då kom några kompisar till familjen hit och åt och hade det mysit. Spelade lite spel, kollade på gamla kort (åh vad kul det är!) och som sagt åt väldigt god mat! 
Igår: Då åkte vi och en annan familj till en familj som också är kompisar till familjen (haha vad mycket "familj" det blev nu) som bor en bit bort. Med dom åt vi också mycket god mat, vi bowlade, spelade även lite spel med dom och hade det väldigt trevligt!
Idag: Så åkte vi och mina kusiner och träffade på några sysslingar tror jag det blir och deras familjer. Hade det som de andra dagarna väldigt trevligt och mysigt! Så kul att träffa dom eftersom vi inte träffas alls ofta! 
Nu: Just nu så ska jag o min familj spela lite yatzy (spelat det vääldigt mycket det senast nu) och bara mysa. Jag ska även försöka lägga mig lite tidigare ikväll så man kommer in lite i sin vardagsrytm nu när skolan börjar på onsdag! 
Jag och min lilla plutt❤
Bild från ett av de kalas jag hade när jag var liten. Gud vad söta alla var!

Två av de bilderna jag hittade när vi kollade igenom gamla album


Lite gamla bilder

Sry för att det inte kommit upp några mer bilder på sistone men skyller på vädret.. Men lovar, så fort det blir lite bättre väder så kommer det komma upp lite mer!:)
Så länge får det bli ett par gamla bilder nu!








Pyjamas dag

Shiet vad tiden går fort! Snart börjar skolan igen och enligt mig känns det knappast som om vi har haft lov.. Kanske för att jag inte haft så mycket att göra på detta lovet men ändå. Skönt att bara slappa och ta det lugnt med ibland ju! 
Idag har jag verkligen bara slappat och tagit det lugnt! Gått runt i pyjamas hela dagen och bara mysit i soffan med en bra film! Så härligt! Men i helgen blir det lite mer att göra då vi ska träffa några kompisar till familjen och lite släkt!:) Kul det med ju! Vad har ni hittat på idag?:)
Bild från en film som heter "A walk to remember". Så grymt bra och börjar gråta varje gång jag ser den! Ett riktigt tips och tycker att alla som inte sett den borde gå och se den nuu!



2013 stora händelser


One direction konserten
Jag blev gudmor
Fick ääääntligen köpa min kamera
Himlen fick ta emot de tre finaste änglarna
Min födelsedag(vilken spenderades på liseberg)
Fick biljetter till nästa 1D konsert
Julafton
Och nyår

Har såklart hänt mycket mer men detta är vad jag kommer ihåg just nu med mitt dåliga minne;) Vilka var era stora händelser 2013?:)


GOTT NYTT ÅR!

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA! 
2013 har varit ett rätt jobbigt år o mycket tråkigt har hänt detta året. Men såklart har det hänt rätt mycket kul med och nu tänker vi på de bra stunderna o sakerna o hoppas nu 2014 blir ännu bättre än 2013! Eller vad säger ni? Vad tyckte ni var det bästa med 2013?:)