almafoto.blogg.se

Mys i solen med Elsa

Satt ute på balkongen innan och myste med detta med min Elsa plutt i den härliga solen! Var så varmt så att vi faktiskt drog på oss shorsten när vi satt där! Men vad blek jag var då!, så ska nog pallra mig bort och sola i solariumet denna veckan som kommer, Kan nog behövas haha! Kraaam
 
 
 


Årets första mjukglass!

Årets första mjukglass, värt att dokumentera! Nu är våren verkligen (och äntligen) här!!




craycray

För en vecka si sådär så beställde jag och ett par kompisar lite smink från craycray.se, fick hem det nu i veckan och tänkte då visa bara vad jag beställde; Covergirl clump crusher maskara & Babylips i färgen hydrate och i pink punch!
Leveranstiden var ändå enligt mig rätt bra och har hunnit testa dom litegranna och enligt mig är produkterna riktigt bra så rekommenderar sidan starkt!!
 


Påväg

Är nu påväg till jkpg med Ingrid & Filla då vi ska fira Ingrid där! Tror det kommer bli grymt och verkligen jättekul! Och det kunde ju inte varit bättre väder liksom!!? Sol, klarblå himmel och faktiskt så varmt så man nästan kan gå utan jacka, hur härligt?!!




Måndags citat





HONdagen 2014

Hade en underbar dag/kväll igår! O vill bara säga ett stort fett tack till alla som gjorde den så fantastisk! 
Direkt när vi kom dit så fikade vi lite, några pratade osv. Sen fick vi typ lära oss en liten dans till en låt, vilket slutade med att alla stod o körde hey macarena, så härligt! Efter det åt vi, make up artisterna sminkade några, visade och gav lite tips. När de var färdiga kom några som går frisörlinjen och visade olika lockar, flätor, frisyrer osv. Sen var det bara (eller bara o bara hehe..) att göra sig iordning till galan då frisörerna och make up artisterna kunde hjälpa en om man ville. Och så galan då, helt amazing! Väldigt, väldigt god mat, jätterolig underhållning, super trevligt sällskap! Kunde knappt haft det bättre! 






Vår naglar


Jag bara älskar att variera mellan massa olika färger att ha på naglarna, särskilt nu (nu o nu men snart iaf) på våren och sommaren då det blir lite mer starka färger och glada färger oså! Detta är mitt favorit just nu! En superfin lite ljuspastellblå skulle jag nog säga och den är hur fin som helst på naglarna!! (Inte världens bästa bild osv men whatever..)


Godaste frukosten!

Gomorron finisar! Åh asså jag är så taggad för idag! Ska på nånting som kallas för "hon-dag", en dag med bara massa tjejer som träffas och har det kul ungefär, har aldrig varit på nåt sånt här förut men tror de skulle komma lite såhär stylister och att vi kanske skulle ha lite minispa eller liknande och på kvällen sen är det som en liten gala tror jag och om jag kommer ihåg rätt så kommer det vara tre-rätters m.m! Har ju som sagt inte varit på nåt liknande förut så vi får se vad som kommer att hända! Kul tror jag iaf att jag kommer ha! Kraam

Min godaste/smarrigaste frukost/brunch; nyttiga bananpannkakor med hallon och mango! Kommentera ifall recept önskas! 


Kläppen 2014!!!

Så, här har ni bilder från resan! Hade en helt toppenvecka verkligen och skulle verkligen inte säga nej till en vecka till!


Hemma

Och då var vi hemma. Asså längtar redan tillbaka! Vill verkligen inte gå tillbaka till skolan imorgon! Menmen, jag är väldigt nöjd och glad för denna resan så jag ska inte klaga! Vi klarade till sist av alla svarta backar vilket var mitt måste haha! Bilder ifrån resan kommer nog upp imorgon då jag inte hann nu när vi kom hem så kika in imorrn för massa härliga bilder! Kramkram
Nu så länge får det bara bli en bild från min mobil i liften! Backen direkt till vänster av liften är en utav de svarta backarna vi åkte -Lostupet, och till vänster är funparken (vilken är störst i Sverige har jag för mig) men mer bilder av det får ni se imorgon!


Onsdags inspo





Garnier Fructis-Goodbye Damage



Har använt detta schampot och balsamet ett tag nu och tror nog de nästan är de bästa jag haft på läänge! Jag får vanligtvis väldigt risigt och slitet hår om jag inte använder massa olja osv och tycker inte riktigt såna schampon och balsam som är till för slitet och skadat hår funkar så bra, men doma, tycker att de funkar riktigt riktigt bra! Håret blir inte alls lika slitet, mycket lenare och jag tycker bara det är jättebra!! +att de luktar supergott! Ett stort tips till er med slitet och risigt hår som mig!


Kläppen

Helt fantastiskt! Så känner jag efter idag! Kom på mig själv i en backe att jag åkte och hade ett stort fett smile över hela ansiktet idag haha! Vi har haft grymt väder, sol & klarblå himmel!! Det enda som är lite tråkigt när det är så och plusgrader är att backarna kan bli rätt mojjiga och riktigt jobbiga att åka i men man får åka i backarna längre upp på berget där det är lite kallare och där är backarna helt perfekta!! (Kommer kanske inte blogga så mycket nu denna veckan men jag har några tidsinställda inlägg åt er iaf!) 


Några bilder som jag tog bara med min mobil idag i backarna!


Påväg!

Jahopp, då vad vi påväg! Resan tar ca 7 timmar och just nu har vi nästan bara 1 timme kvar! Tycker ändå det gått rätt snabbt så det är skönt! 
Vi åkte runt halv åtta eller nåt och efter 2 timmar si sådär stannade vi och åt frukost. Nu stannade vi för en liten stund sen och handla lite mat och fylla på magarna med! Hej svejs så länge!





Mello!

Mellofinal ikväll hörrni! Att det gått så snabbt ändå! Tycker programledarna varit riktigt usla iår men låtarna nu i finalen är helt okey ändå. Jag håller nog mest på Ace Wider och Oscar Zia men sen är Sanna Nielsen, Ellen och Helena Paparizou rätt bra med! Vilka håller ni på?:)




Jordgubbar & helg!

Kolla vad som stod på köksbordet när jag kom hem idag! Perfekt start på helgen! Inte nåt speciellt planerat varken idag eller imorgon tror jag men sedan på söndag så åker vi till fjällen! Åh så jag längtar!! Kom på att jag måste börja packa nu med, ajdå haha. Aja, ha en härlig helg hörni!




100 dagar kvar!!!

Bara hundra dagar kvar tills one direction konserten idag!!!! Helt sjukt!! Minns hur snabbt de dagarna gick till förra konserten och kan bara knappt bärga mig!! Ska några av er till konserten?:)




Atm

Ute o tar lite foton med Filla & Ingrid i det underbara vårvädret! (Håll utkik för de fotona framöver med)


Några bilder från i somras