almafoto.blogg.se

Fredag igen

Igår gjorde jag inte sådär jättemycket, var på gymmet (vilket jag verkligen känner av idag så härligt!), kollade klart på en film, åt..inte så mycket mer. Idag vet jag inte vad som händer, har inte riktigt nåt planerat så tror jag inte! Men Let's dance börjar ju ikväll och vi brukar kolla på det så tror det blir det iaf;) Men att det redan är fredag igen hörrni liksom!? Veckorna bara rullar på nästan känns det som! Jag har en vecka kvar i skolan sedan åker vi på våran skidsemester (ni förstår inte hur mycket jag längtar!!!) vi är där i en vecka och efter det är det inte långt tills våran prao o sen är det nästan påsklov ju! Och efter påsklovet är det väl bara 7-8 veckor eller vad det är till sommarlovet! Hur härligt låter inte det liksom?! 




Soooooool

Sitter nu i solen (!!!) med lilla Lollo o väntar på att min sånglektion ska börja.. Kan ju som sagt inte gå hem eftersom jag har det i en annan stad. Men hon var snäll och kunde vänta med mig:) Ikväll blir det massa plugg för de två kommande proven denna vecka vilka jag har samma dag!.. Förstår ibland inte riktigt hur skolan tänker när de gör så.. Blir riktigt less på skolan då! (mer än vad jag redan är iaf haha) Hej svejs so long!
Svängde snabbt in på coop o köpte den här godingen!


Söndag

Kom precis hem efter ett gött pass på gymmet! Ska nu hoppa in o ta en riktigt varm dusch o sedan bara äta litegranna och kanske kolla på nån film. Haft det rätt fullt upp idag så skönt att bara sätta sig i soffan lite nu! Fast skönt att ha massa saker att göra med så tänker jag inte så jättemycket på att helgen är slut o att de e skola imorrn..:( Aja nu väntar duschen på mig, hej svejs!




Go Sverige!

Idag gick jag upp rätt tidigt (för att vara jag o när det egentligen är sovmonne) för att gå till kyrkan med konfan. Nu ska vi till mormor o morfar med kusinerna för att äta middag och kolla på Sverige-Kanada (håller tummarna stenhårt för Sverige nu! Vi kommer säkert sitta och skrika halsen av oss framför tv haha) 
Ett litet insprationscitat såhär på söndagen 



Ordentlig sovmonne

Så härligt med sovmorgon idag så det inte va sant! Sov ut rätt så ordentligt och sedan inte gjort så jättemycket på dagen heller.. Varit hos kompisar o kollat på film, gick en liten runda men inte så mycket mer faktiskt. Men ikväll blir det mellomyyys! Fast vet inte, alltid verkligen sett fram emot det och så o visst gör fortfarande det men inte så mycket iår för tycker att det varit så dåligt! Dåliga programledare, dåliga bidrag, dåligtdåligtdåligt.. Menmen iaf! Hoppas ni får en mysig lördagkväll finisar!




Håret

Här ser ni nu då hur håret ser ut! Det bruna är en toning så efter ett par tvättar kommer ju lite av färgen gå ur men det allra mesta kommer vara kvar;)
Riktigt nöjd faktiskt!





Våren är påväg

Vet ni vad?! Det vad ljust (iaf rätt mycket) och man hörde fågelkvitter för nästan första gången när jag gick till bussen imorse! Okey kanske hört fågelkvitter innan med men första gången jag verkligen la märke till det iaf! Åh så härligt känns som om våren (äntligen) är påväg nu! 
I eftermiddag blir det bara plugg plugg plugg.. Ska ni hitta på något roligare kanske?:)





New in

 
Lite nya saker jag fått i alla hjärtans dag present och köpt det senaste


Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag! Jag ska väl inte hitta på något direkt speciellt bara för att det är det idag utan kanske bara lite extra mys, vi brukar inte "fira" till det så mycket direkt. Ikväll blir det nog nån film skulle jag tro och mys till den bara:) Ska ni hitta på något särskilt idag?:)






Riktig slappdag

Hejsan hoppsan! Igår gick, vilket känns som nästan halva dagen, åt mitt hår. Klippte topparna och färgade det, när jag fått några bra bilder på håret kommer det la upp! 
Idag, jaa idag har det varit en sådan "gå-runt-i-mjukiskläder-och-ligga-i-soffan-hela-dagen" dag. Så skönt att ha några såna dagar ibland, särskilt nu när det är lov med ju!;) Ikväll blir det klämda mackor och film, mys på hög nivå! Vad har ni hittat på idag?:) 




Några nya foton




Här är några nya bilder från helgen på min lilla plutt! 

Hade tänkt att gå ut och ta lite mer kort nu under lovet då när det är ljust men har inte blivit och sen kan inte några kompisar och endel är iväg nånstans så blir då även svårt att få till bra tider men här är iaf några bilder. Kommer upp mer sen när det börjar bli ljusare så man kan gå ut även när man kommer hem efter skolan!:)


Neutrogena

Har använt dessa produkter från Neutrogena ett tag nu och måste säga att jag verkligen älskar dom!
De hjälper verkligen mot finnarna och huden blir superlen. Ett stort plus är att de inte är sådär jättedyra!:) Rekommenderar dom stooort!
 


Tisdags inspo

Bilder från we❤️it



Otacksamma

Vi vill bara ha och ha saker.. Vi tänker oftast inte så mycket på vad vi har och är tacksamma för det, istället tänker vi på vad vi inte har och vad vi vill ha och ha.. Det finns barn som inte ens får mat varje dag, som inte får nåt att dricka när de är törstiga, som inte har någon förälder eller släkt, som inte har tak över huvudet eller någonstans att sova.
Vi är så otacksamma för vad vi inte har när vi egentligen borde vara jätte tacksamma mot vad vi faktiskt har! Om alla skulle tänka så tror jag att världen skulle sett mycket annorlundare ut! Försöka tänka litegranna på det nästa gång du vill ha något




Bra dag

Jobb, supergod mat, mello och mys har stått på schemat idag! Har haft det supermysigt och kul! Så otroligt skönt att det är lov nu så det inte är sant! Har inte nåt riktigt planerat nu till på lovet men får se vad det har att erbjuda! Vad ska ni hitta på på lovet?:)




Nytt bloggnamn?

Har inte kommit upp några nya bilder sen i januari, sryyy! Men har verkligen inte haft nån tid nu när skolan börjat igen och har inte direkt så många gamla heller.. Känner mig även lite fast när bloggen heter almafoto så har funderat på och göra en ny, som ser ut ungefär likadan ut men heter något annat, men kommer inte på nåt bra namn.. Har ni några förslag?:) 




Handkräm

Jag får väldigt lätt torra händer över vintern så måste verkligen använda handkräm då haha. Men har testat på denna från apoliva och gillar verkligen den! Den återfuktar huden väldigt bra och snabbt, händerna blir väldigt lena plus att den luktar väldigt fräscht och gott! Skulle verkligen rekommendera den:)


Sovmorgon

Började min dag med en halvtimmes  sovmorgon, låter inte alls mycket ju men så skönt bara den lilla tiden faktiskt! Det som suger att gå i skola i en annan stad/by är att busstiderna inte direkt passar så bra som man önskade.. Vi börjar egentligen vid nio men vi måste ändå ta en buss vid åtta annars hinner vi inte till skolan. Riktigt irriterande det där.. Menmen, tisdagar innebär inte bara sovmorgon utan även att sluta tidigt! Får se ifall jag hittar på nån nytta sen idag.. Men ikväll är det iaf zumba, yeay!
Försöker hitta lite såna här citat/bilder som lite pepp ibland o de får mig verkligen att tänka till..


Måndag

Någon som vet om det är fullmåne elr nåt för har inte sovit alls bra inatt hehe.. Aja, nu har vi bara en vecka kvar sedan får vi äntligen sportlov! Gud vad härligt det känns! Efter det går jag bara 3 veckor till sedan åker vi på skidsemester i en vecka, åhhh vad jag längtar asså!! 
Ska ikväll inte göra alls mycket,bara ta det lite lugnt, vilket jag behöver nu. Ska försöka lägga mig hyfsat tidigt eftersom jag knappt fick nån sömn inatt då. Hejsvejs!




New in

Så, detta är då vad jag fick med mig från igår. Nästan första gången jag fick med mig hem vad det var jag åkte dit och tänkte köpa haha.
(Sämst bilder men whatever)
Fick iaf med mig dessa jeans. Levi´s jeans som kostade endast 399kr på rea. Har alltid rätt svårt att hitta bra jeans, fast några som jag verkligen älskar är de från pieces med hög midja med dragkedja där bak. Men vi frågade expediten igår o hon tog fram några stycken som jag fick testa och doma var de sista jag testade och de satt som ett smäck haha
Och även denna klockan då. Min gamla klocka gick sönder för rätt längesen så har inte haft en klocka på ett ganska långt tag. Såg denna klockan och tänkte lite varför inte liksom? Var ju också rea på den så roligt att fynda lite med;)