almafoto.blogg.se

Ny blogg

Börjar nu på en ny blogg - almasdaily.blogg.se ! Kände för lite förändring nu så så blev det! Hoppas ni kommer fortsätta att följa och läsa min blogg där nu! Kraam på er!
 
 


Heldag med kussen

Igår morse mötte jag upp min kusin Johanna som är hemma ifrån USA nu över sommaren, för att ta en buss upp till jkpg. Hela förmiddagen och lite på eftermiddagen gick vi runt på stan och strosade, shoppade lite, åt en mumsig tacotallrik och en jättegod fika på espresso house! När vi kom hem bakade vi mini-donuts som vi sedan bjöd på på "middag-kvällsmaten"! (De blev verkligen hur goda som helst!!) Sen så sov hon över hos mig och vi låg och pratade ända tills sent på natten då vi hade mycket att prata ifatt om nu när vi inte träffats på så länge! Hade iaf verkligen en toppendag igår, + att vädret var jättehärligt och soligt med! 








Torrschampo

 
Tror nästan de allra flesta känner till detta torrschampoot! Men till er som kanske inte har den eller inte har testat den så rekommenderar jag den verkligen! Det är hur smidigt som helst att bara ta och spraya denna i håret när det ser lite fett ut men man inte har tid att duscha det, + att den ger volym och luktar väldigt gott! Jag har i doften cherry och vanligtvis avskyr jag verkligen körsbärs doft/smak osv men tycker faktiskt denna luktar väldigt fräscht och gott!


Gottar oss





Bästa hårinpackningen

 
Garnier respons - avocado oil & shea butter
Bara ääälskar denna hårinpackningen! Den funkar verkligen super i mitt torra (och slitna) hår! Använder den ca. 1-2 ggr i veckan och håret blir superlent, glansigt och inte lika torrt! Rekommenderar denna stoort!


Diggiloo

Nu drar vi familjen med två andra familjekompisar också för att kolla på diggiloo! Jag har med mig kameran så får se ifall de blir några bra bilder som kommer upp sen! Får hoppas det håller i sig med detta fina vädret som varit nu på förmiddagen resten av dagen och att uppträdena är roliga och bra! (Per Andersson är ju med, behöver jag säga mer? Lovar att vi kommer sitta och asgarva åt honom tills tårarna sprutar nästan haha!) Ha en bra lördag finisar!
 


Gör dina hörlurar mer personligare

 
Tejpa sedan tejpbitar (hur långa/korta och hur långt emellan dom du sätter dom är upp till dig, jag valde att ha olika längd på tejpbitarna och satte de med olika långt mellanrum med) med visst mellanrum på själva "sladden"
 
Måla sedan med nagellacken du vill ha emellan tejpbitarna
 

Ta sedan bort tejpbitarna och måla med nagellacken där de satt, eller ifall du vill lämna det så med utan att måla där de satt blir också snyggt men jag valde  att måla även där! Och så tada, har du färgsprakande och mer personligare (och enligt mig även gladare) hörlurar! :)
 
 


Middag á la Alma










Ikväll var det jag som stod för maten! Tacopaj stod på menyn och tycker verkligen det blev supersmarrig! (Även resten av familjen tyckte det som tur var haha!)


Rolig & enkel dekoration till sitt rum!


 
 
 
 
Så, fixade alltså detta igår. Har tänkt att jag ska göra såhär ett rätt bra tag nu men aldrig blivit av men nu när det var så tråkigt väder och jag inte hade nåt annat för mig tänkte jag why not liksom?! Men hängde iaf bara upp en tråd (paketsnöre typ), sedan skrev jag ut massa bilder som jag ville ha, sen var det bara att sätta upp dom! Just nu sitter bilderna uppe med klet men det är bara tills jag får tag i små klädnypor att ha och sätta fast dom med ist! Men blev verkligen supernöjd med det och tyckte det blev väldigt mysigt och kul med massa bilder att ha och kolla på och så! Vad tyckte ni om det?:)


Pysseldag


 
Här ovan ser ni en liten sneakpeak på vad jag hunnit pyssla med de här senaste 2 dagarna. Kika in här senare för att se mer av vad jag gjort!


1 juli

Jahopp, då började andra "sommarmånaden"... Juni har la inte varit sådär jättesomrig med sol och varmt så får hoppas Juli kommer med det nu!